VÅR FILOSOFI
Vi har satt
människan
i centrum
sedan 1948
Rahms är ett av Sveriges äldsta städföretag. Det blir man inte om man inte ständigt förnyar sig. Vi är idag ett lagom stort företag med en familjär känsla där alla blir sedda och uppskattade för sitt arbete. Det lägger grunden för en sund arbetsmiljö och är grunden i vår filosofi kring hållbart företagande. Vår filosofi är anledningen till att medvetna företag väljer oss.

Engagemang

Våra medarbetare trivs, utvecklas och tar egna initiativ. Det lägger grunden för en sund arbetsmiljö. Det är också avgörande för vår leverans, för bara om våra medarbetare trivs och har mandat att ta initiativ kan vi upprätthålla och höja kvaliteten på vårt jobb.

Hållbarhet

Vi stärker ditt hållbarhetsarbete. Hållbarhet inom olika områden är viktigt för våra kunder och blir bara viktigare för allt fler. Men det är svårt för våra kunder att kunna vårt område. Så vi tar ansvar för att driva utvecklingen mot ökad hållbarhet inom olika områden, framförallt inom områdena miljö, samhälle och människa.

Innovation

Våra innovationer ger förbättrad ekonomi, miljö & trivsel. Våra kunder vill ha det resultat vi kommit överens om – men de kan ofta lite om vad som krävs, det är vi som är experterna. Därför vilar ansvaret på oss att både undvika och lösa små och stora problem, hitta och utveckla nya metoder, system och plattformar som ger nöjda kunder utan att de behöver vara experter.

Lösningsorienterade

Vårt agila arbetssätt gör att vi kan anpassa oss efter dina utmaningar. Våra kunder verkar i en föränderlig värld. Saker och ting sker och förutsättningar förändras. De vill inte vara inlåsta i lösningar utan de vill ha en partner som kan anpassa lösningen efter varje givet läge. De vill ha en agil partner som kan ställa om snabbt för att skapa maximalt värde.

Boka kostnadsfri behovsanalys

Läs våra Nyhetsbrev