OM RAHMS
En partner
till medvetna
företag
Det som började som ett litet familjeföretag på 40-talet är idag en ledande bolag med ett brett utbud av städ- & facility tjänster. Vi arbetar på uppdrag av många av Sveriges ledande & mest medvetna företag.

Det vi gör för dig,
görs av våra
medarbetare

Det är våra medarbetares engagemang och vilja som visar vägen till ett lyckat resultat för dig som uppdragsgivare. Därför satsar vi stort på att skapa en stark laganda. Det gör vi genom att fokusera på arbetsmiljö. ergonomi, system för interninformation och ett program för utbildning och vidareutbildning. Och, inte minst för att det ska vara kul på jobbet.

För proffs. Av proffs​

Våra kunder är proffs inom sitt område. De förväntar sig att vi ska vara det inom vårt. Därför är kvalitetssäkring viktigt. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001 och kommer under 2022 att certifiera vår arbetsmiljö enligt ISO 45001. Våra städtjänster är Svanenmärkta via Miljömärkning Sverige. Det betyder också att vi bryr oss om att skapa en arbetsplats där alla trivs och där utbildning är en naturlig del av jobbet. 
 
Kollektivavtal är en självklarhet för oss och har alltid varit. Trygghet på arbetsplatsen är centralt för oss och det är vår övertygelse att den som trivs och känner sig trygg har roligt och gör ett bättre jobb. Om du vill veta om ett städföretag är en bra arbetsplats kan du titta på personalomsättningen. Är den låg betyder det förmodligen att personalen trivs med sitt jobb. Hos oss stannar de flesta länge – en del går till och med i pension hos oss. Det är något vi är mycket stolta över.

Exempel på uppdragsgivare

Martin & Servera

Rahms har otroligt låg personalomsättning. Alltid samma personal. Vet inte hur de gör, men det är väldigt bra för oss.

Ronny Bergström

AMF Tjänstepension AB

Många leverantörer pratar vi kronor och ören med - men det jag upplever med Rahms är att de är genuint nyfikna på hur vi vill ha det - vad vårt behov är, hur det går med verksamheten, det blir en annan relation.

Catarina Tapper

UC

Rahms är kvalitet. De levererar.

Nico Bakaloudis

DAHL

Rahms lyssnar, de tar vår input på allvar och de är snabba i sin återkoppling.

Johan Frithiof

Schenker

Jag har jobbat här i 20 år och jag har aldrig haft så rent som det är nu. Jättenoggranna. Jag är väldigt nöjd.

Pernilla Rosengren

Embark Studios AB

Vi har ett bra samarbete med Rahms och jag är mycket nöjd med teamet på plats.

Helene Markås

Nöjda kunder.
Bevisat.

Familjekänslan och bredden av högkvalitativa tjänster, i kombination med våra engagerade och kompetenta medarbetare, ger oss många nöjda kunder. Det vet vi från våra årliga kundundersökningar. Och kom ihåg: det är inte vilka företag som helst som svarar på frågorna. Det är några av de mest kräsna. 

Boka kostnadsfri behovsanalys​

Läs våra nyhetsbrev