TJÄNSTER
Städ &
servicetjänster
som ökar
trivseln

Ett komplett utbud

Grunden för det vi gör är städning. Men resultatet och målet är mycket större och viktigare än så. I kampen om de bästa medarbetarna vill vi vara en konkurrensfördel för dig och ditt företag. Vi tar oss därför an alla typer av uppdrag med stort allvar och hög ambitionsnivå, från daglig rengöring till krävande specialinsatser & olika facility tjänster. Oavsett vad, oavsett var, har vi fokus på att skapa välbefinnande för de människor som arbetar där: dina medarbetare, det vill säga dina viktigaste tillgångar. Därför ser vi oss som en integrerad del av din verksamhet, med allt det ansvar som följer av det.
Skräddarsydda lösningar för dig
Varje uppdrag är unikt och varje kund har sina egna önskemål. Med vår erfarenhet och bredd kan vi skräddarsy lösningar för precis det som är viktigt för ditt företag. Vi erbjuder dig ett antal trivseltjänster utöver vår kvalitetssäkrade städning. Fördelen är att du får en kontakt för allt som är viktigt för din eller dina arbetsplatser istället för många olika. 
Exempel på
facility tjänster
Mat, frukt & kaffeservice
Kontorsmaterial & Hygienartiklar
Luftrening
Internservice & handyman
Flytthjälp
Receptionister & eventpersonal
Återvinning & Återbruk
Rådgivning inredning & design

Känn dig trygg med oss

Inga överraskningar. Det är nyckelorden för vårt samarbete med dig. Du berättar om dina behov och vi ger en rekommendation och en offert. Sedan gäller den. Du vet vad du betalar för och hur mycket det kostar. Tydligt, transparent och fritt från obehagliga överraskningar.
Transparens är även en förutsättning för positiv utveckling, man behöver dela både med- och motgångar och stötta när problem uppstår. Det är kanske till och med då vi lär oss allra mest. Utmaningar ska leda till utveckling och lärande. Därför jobbar vi med kontinuerlig med kundpuls och kundnöjdhet. Vi utvärderar oss själva varje dag. Och tillsammans bestämmer vi vilka värden vi ska mäta och följa upp Er arbetsplats.
Example Title

Boka kostnadsfri behovsanalys​

Läs våra nyhetsbrev